Kindcentrum Boschkens

Kindcentrum Boschkens

In ons gebouw vormen wij samen met kinderopvangorganisatie Humankind kindcentrum Boschkens. Zij bieden ook de voor- en naschoolse opvang aan (van 07.30 uur tot 08.20 uur én van 12:30 uur of 14.30 uur tot 18.30 uur). Groot voordeel hiervan is dat uw kind op dezelfde locatie kan blijven en er dus bijvoorbeeld geen extra vervoer nodig is. En ook dat wij samenwerken rondom uw kind dat in dezelfde bekende omgeving verblijft. U bent natuurlijk niet verplicht om de VSO en NSO bij Humankind af te nemen.

Humankind

Humankind is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. De meer dan 450 locaties van Humankind worden dagelijks bezocht door duizenden kinderen.
Groeien kan een kind overal, maar écht tot bloei komen? Daar is meer voor nodig. Bij Humankind worden kinderen uitgedaagd en worden zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en het ontdekken van ieders eigen talenten gestimuleerd. Ten slotte is ieder kind dat groeit en bloeit in potentie een wereldverbeteraar. Binnen Kindcentrum Boschkens vind je kinderdagverblijf Breebosch, buitenschoolse opvang Villa Kakelbont en peuteropvang de Hummeltjes.
Wil je meer weten over onze locaties? Loop even binnen! Of kijk op www.humankind.nl.